Office 365

Produktivitet i skyen samlet ét sted
Med Office Professional kan du let styre din indbakke med samtalevisning, man kan planlægge møder mere effektivt, redigere i realtime og skabe fantastiske præsentationer. I pakken får du de nyeste versioner af velkendte Office-programmer og Office Web Apps, hvilket frigør virksomhedens medarbejdere til at skabe, kommunikere og arbejde effektivt sammen via næsten alle enheder.

>> Læs mere om Office Professional Plus her
Med Exchange Online kan du nemt køre dine e-mails i skyen, og derfor blive uafhængige af din faste arbejdsplads. Samtidig er du fuldt ud beskyttet af integrerede antivirusfiltre, der fjerner uønsket post og beskytter dig med trusler fra internettet. Der er ligeledes ubegrænset it-telefonsupport på dansk døgnet rundt.

>> Læs mere om Exchange Online her

Med SharePoint Online får kunden et centralt sted, hvor vedkommende kan dele dokumenter og oplysninger med kolleger og kunder. Det er udviklet til at kunne arbejde sammen med velkendte Officeprogrammer, hvilket gør det er nemt at gemme dokumenter direkte på SharePoint.

>> Læs mere om SharePoint Online her

Lync Online er en af næste generations kommunikationstjenester i skyen, som forbinder mennesker på nye måder overalt ved hjælp af oplysninger om tilstedeværelse, chat, lyd/videoopkald, og detaljerede onlinemøder med lyd, video og webmøder.

>> Læs mere om Lync Online her
Office Web Apps er praktiske online værktøjer til Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og Microsoft OneNote, som giver dig en let måde at få adgang til, få vist og redigere dokumenter direkte fra din webbrowser.

>> Læs mere om Office Web Apps her
Lær mere om....
Office Professional Plus
Exchange Online
SharePoint Online
Lync Online
Bookmark and Share
 

Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778