Visual Studio 2013 & MSDN Subscription

Visual Studio 2013 og Visual Studio Online repræsentere begyndelsen på en ny æra for Visual Studio, der kombinerer et kraftfuldt desktopintegreret udviklingsmiljø med rige udviklingsværktøjer og tjenester i skyen.

Hos Msec hjælper vi dig med at kigge på dit nuværende licensmiljø og sikrer, at dit test- og udviklingsmiljø er korrekt licenseret på den mest omkostningseffektive måde, samt sikrer at du får mest mulig ud af din investering. Vi taler ind til mulighederne med hele Visual Studio, .net og team Foundation Serveren, samt alle de fordele og ekstra ressourcer der ligger i et MSDN abonnement. Visual Studio 2013 kickstarter din produktivitet


 


>> Sammenlign alle udgaver af Visual Studio 2013 her


Top 3 nyheder i Visual Sudio 2013

Visual Studio Online er et sæt udviklingsservices- og tilbud, der er bygget til at gøre det nemmere for udviklingsteamet at skabe, levere og styre next-generation applikationer – alt sammen integreret med Windows Azure. Visual Studio online giver nem adgang til Application Lifecycle Management-funktionerne på tværs af teams. Bl.a. for at understøtte kontinuerlig levering af applikationer. Application Lifecycle Management supporterer din applikation fra idé til produktion og hjælper dig med at samarbejde, teste og styre udviklingen.

Med Visual Studio Online kan du bruge Microsofts cloud-infrastruktur, helt uden at skulle konfigurere en eneste server. Skab et miljø, der inkluderer alt fra hosted Git repos og projektværktøjer til kontinuerlig integration og et IDE. Visual Studio Online er en samlet pakke, der leveres på månedlig abonnementsbasis pr. bruger.
 
Du kan også forbinde dine projekter i skyen og anvende favorit udviklingsværktøjer, uanset om det så er Visual Studio 2013, Eclipse eller Xcode.


Visual Studio Online "Monaco" er det nyeste skud på Visual Studio stammen. ”Monaco” er et lightweight browser-baseret kodemiljø, der bruger standard-baseret HTML og JavaScript. ”Monaco” er en nem måde for udviklere at lave browser-baserede ændringer til applikationer på.. Teknologien kan bl.a. bruges til Napa for Office 365 apps-udvikling samt til Skydrive.

Vil du vide mere om "Monaco" så finder du en række gode og instruktive videoer
herVisual Studio Online Application Insights


Et særligt spændende initiativ er Visual Studio Online Application Insights. På nuværende tidspunkt er det ganske vist kun tilgængeligt i begrænset preview, men så får du syn for sagen. Du skal åbne en konto i Visual Studio Online for at bruge Application Insights.

Hvad er det?
Application Insights giver mulighed for at supportere agil levering af applikationer! Den indsamler live-data på tværs af udvikling, test og produktionsmiljøer og giver overblik over tilgængelighed, performance og brugsdata. På den måde har alle i udviklings-teamet til enhver tid et komplet overblik over applikationen.'

Kort fortalt

Når din applikation er implementeret, vil du sikkert gerne sikre dig, at den fungerer optimalt og at den imødekommer brugernes ønsker. Med Microsoft Application Insights kan du nemt overskue, hvis din applikation går ned eller kører langsomt under belastning. Den hjælper dig med fange eventuelle undtagelser, der ikke er taget højde for, og gør det muligt at ”bore sig ind i koden”, så I hurtigt kan indkredse problemet. Application Insight giver dig også indblik i brugeradfærd og tager højde for de ting, I finder ud af undervejs i processen.

Application Insights er en service i Visual Studio Online – læs mere her


MSDN - hvad og hvorfor

MSDN platformen er en enkel og omkostningseffektiv licensmodel der giver dig adgang til den nyeste Microsoft software, tjenester og ressourcer, der understøtter applikationsudvikling på Microsoft platformen.

I et præ-produktions- eller dev/testmiljø , skal hver bruger, der har adgang til miljøet, være licenseret. Dette licenskrav er dyrt og besværligt at administrere for dev/testformål alene.

MSDN platformen er et abonnement fra Microsoft, der giver it-afdelinger en mere omkostningseffektiv måde at licensere Microsoft software på for enkeltpersoner der er involveret i udvikling og test processer, men som ikke kræver Visual Studio udviklingsværktøjer.

MSDN platformen giver også adgang til support- og uddannelsesressourcer, der optimerer din udvikling og reducerer omkostninger til uddannelse.

MSDN Platforms Features

Software til produktion
 • Team Foundation Server
 • Team Foundation Server CAL

Software til udvikling og test
 • Windows, Windows Server
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft SharePoint Server
 • Microsoft Exchange Server
 • Windows Embedded
 • Microsoft Dynamics
 • Alle andre servere
 • Windows Azure
Andre fordele
 • To Tekniske supporthændelser
 • To Microsoft E-Learning kursus samlinger
 • Prioriteret support i MSDN-forummer
 • Prioriteret støtte i TechNet-forummer
 • Online Concierge
 • MSDN Magazine

Prisfastsættelse og licensering
MSDN abonnementer er licenseret pr. bruger, hvilket betyder at hver person der har adgang til MSDN softwaren skal have et abonnement .
MSDN platforme er kun tilgængelig via Microsoft Volume Licensing. 


35% Rabat på Visual Studio 2013 Test

Frem til d. 30. juni
2014 får du 35% rabat på Visual Studio 2013 Test Pro med MSDN.

Tilbudet gælder kun for nye køb, og er tilgængelig via EA, EAS, Select Plus og Open Value programmer.Log på dit MSDN abonnement
Tilknyt dit abonnement til dit LiveIDDownloads


Visual Studio Gallery
MSDN Subscriber Downloads
Visual Studio Trial Downloads
Express Product DownloadsLær mere


Visual Studio site
"Get Startet" med Visual Studio
Visual Studio Dokumentation
Visual Studio Solution Center
MSDN Code GalleryBookmark and Share
 

IT-sikkerhed

Konsulent

Softwarelicenser

 

tilstandsrapport

 
Endpoint sikkerhed
E-mail sikkerhed
Web sikkerhed
Data sikkerhed
IT-drift & Hosting
Planning Services
Microsoft Adobe Vi hjælper dig til proaktiv og optimeret IT med vores "Tilstandsrapport".

>> læs mere her


Msec er blevet
Gazelle virksomhed
 
Msec er
Adobe Certified Reseller
 
Msec er
Microsoft Certified Partner
med guld kompetence i
Volume Licensing
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2011"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2012"
af Microsoft
 
Msec er udnævnt til
"Årets Value Added Reseller 2013"
af Microsoft
 
Msec er
Microsoft Cloud Accelerate Partner

Msec a/s Generatorvej 6B 1. sal DK-2860 Søborg T: +45 88 82 62 90 E: info@msec.dk CVR: 2829-4778